Des de Resol els complau informar-vos que després d’alguns mesos de negociacions ja és oficial la compra de la companyia Vilagrasa. Aquesta adquisició ens obre un món de possibilitats en incorporar un especialista amb més de 50 anys d’experiència en el sector d’oficina i infraestructures, amb gran tradició i reputació en el mercat. Sens dubte, els permetrà seguir sent líders en la fabricació i distribució de mobiliari i complements.

Sobre Vilagrasa

Des de 1957 existeix a Vilagrasa la preocupació per les persones i el seu entorn. És per això que el disseny dels seus productes respon als seus usuaris i els seus usos, qualsevol que sigui l’espai en el qual es desenvolupin.

Els productes de Vilagrasa ofereixen a les persones la possibilitat de conferir el seu propi segell d’identitat a l’espai en el qual s’emplacen, perquè són el resultat d’una minuciosa anàlisi de les necessitats que han de satisfer en aquest espai. Mantenir net un aeroport o perfectament ordenada una taula de despatx, organitzar un guarda-roba de forma eficient o facilitar l’exhibició de l’impacte publicitari i els documents de promoció en un espai comercial, són alguna cosa més que simples funcions. Són una forma de interrrelacionar l’arquitectura i les persones, i en aquest sentit els seus productes contribueixen a convertir l’edifici en un lloc més humà, més enllà d’un conjunt de parets, mobles i màquines. Productes creats per prestigiosos dissenyadors que col·laboren estretament amb la firma.

Vilagrasa exporta els seus productes a més de 22 països i porta a terme projectes arreu del món.