CIHO, equipament per al món del hospitality

CIHO és una empresa dedicada a l'equipament per al món del hospitality des de 1994 (hotels, residències d'estudiants, geriàtrics, càmpings, apartaments turístics, etc.) Som el representant exclusiu de diverses firmes a les zones de Catalunya, Aragó i el Principat d'Andorra.

Representem grans marques

Tenim la sort de representar grans marques en el sector: Tesa, Dometic, Grundig, Cafè Arabo, Apir, Ghessu Bath, Logistel Amenities, el Torrent, TGTS i Astral.

Així podem garantir el subministrament dels millors productes en cada categoria.

Equipem a grans hotels

Gràcies a la qualitat dels nostres productes estem equipant els millors hotels i cadenes hoteleres de la zona, donant el millor servei de post venda garantit amb un suport directe de les fàbriques que representem. Així doncs podem dir que estem presents en la gran majoria de noves construccions hoteleres i reformes.

caja fuerte dometic

Servei, qualitat i fiabilitat

El nostre objectiu és adaptar-nos a les necessitats dels nostres clients a través d'un equip especialitzat i productes de primera fila que han establert les bases de la nostra empresa.

Contacteu amb nosaltres

C/. Llobregat, 9-A · 08670 Navàs (Barcelona)

Tel. 93 820 45 40 · Fax 93 820 49 01

ciho@ciho.es

Servei tècnic 24 hores al dia

Tel. 608 013 234

Tots els dies de l'any per al sistema de tancament electrònic per a hotel de Tesa.

Formulari de contacte

  Nom*:

  E-mail*:

  Assumpte:

  Missatge:

  Reglament General de Protecció de Dades (RGPD)

  En nom de l'empresa COMERCIAL INTERNACIONAL HOSTELERIA Y OFICINAS, S.L. (CIHO) propietària del domini web www.ciho.es els informem que tractem la informació que ens facilita en el present formulari per tal de poder fer efectiva la seva sol·licitud d'informació. Els dades proporcionades es conservaran mentre es realitza el processament de la seva sol·licitud d'informació i es dóna resposta. Vostè té dret a obtenir confirmació sobre si a COMERCIAL INTERNACIONAL HOSTELERIA Y OFICINAS, S.L. estem tractant les seves dades personals, per la qual cosa, vostè pot accedir a la informació relacionada amb les seves dades per tal de rectificar-les o sol·licitar-ne la supressió si ho considera oportú.

  Informat i conforme

  * camp obligatori